Blog

Australští renovátoři aut

Automobiloví fanatici GT a Dave se vydávají nacestu a hledají opuštěná nebo zapomenutá klasická auta a také další památky, která chtějí koupit a prodat s velkým ziskem. Na jejich cestě ječeká nádherná krajina západoaustralského vnitrozemí, ale není to žádný poznávací výlet. V sázce jsou jejich vlastní peníze, a tak se chlapci rozhodují, která auta koupit a kolik za ně utratit. Vprůběhu série objeví a zrenovují 20 klasických vozůz USA, Japonska, Velké Británie a Evropy.

V prvním díle pánové objeví ve stodole Alfu Romeo, ale tato italská klasika bude k oživení potřebovat víc než jen nový lak. Aby mohli obnovu financovat, zrenovují a prodají Datsun 120Y.

Dave a GT pak zachraňují Toyotu Land Cruiser z roku 1977. Následuje láska na první pohled, když pánové najdou roztomilý VW L-Bug 1600 z roku 1975 v původním stavu, který měl jen jednoho majitele.

V třetím díle najdou v kůlně vzácný Land Rover Series 1, zrenovují ho a prodají kupci ve Velké Británii. Také dodávka Mazda Bongo z roku 1972 se dočká zázračné úpravy, která promění minivan v mikrodomek.

Při přeletu nad dobytčí farmou pánové zpozorují supervzácnou dodávku VW „split-screen” Kombi, která by mohla mít velkou cenu. Najdou „zaříkávače Kombi”, který pomůže vdechnout život této vysoce sběratelsky hodnotné dodávce.

Různé řeči v 5. díle zavedou Davea a GTho k záhadnému vozu, kterému místní říkají Batmobil, a objeví kus americké automobilové historie: Chrysler Imperial Crown z roku 1958.

Dave a GT pokračují dál vdechnutím nového života bavorskému krasavci. Zachrání BMW „Neue Klasse”, a při jízdě pouští objeví dva Mini Moke.

Dál se v programu také objeví Volvo P1800, vzácný Ford Cortina MK1 z roku 1966, Ford Falcon XM Delivery Sedan i klasika – Fiat X1/9.

Trailer

Program



Souhrn

Australští renovátoři aut

Automobiloví fanatici GT a Dave se vydávají nacestu a hledají opuštěná nebo zapomenutá klasická auta a také další památky, která chtějí koupit a prodat s velkým ziskem. Na jejich cestě je čeká nádherná krajina západoaustralského vnitrozemí, ale není to žádný poznávací výlet. V sázce jsou jejich vlastní peníze, a tak se chlapci rozhodují, která auta koupit a kolik za ně utratit. V průběhu série objeví a zrenovují 20 klasických vozů z USA, Japonska, Velké Británie a Evropy.

V prvém díle pánové objeví ve stodole Alfu Romeo, ale tato italská klasika bude k oživení potřebovat víc než jen nový lak. Aby mohli obnovu financovat, zrenovují a prodají Datsun 120Y.

Související programy