Blog

Colin McLaren na stopě nechvalně proslulých mafiánů

V oblasti televizních seriálů o skutečných zločinech září jen málokteré jméno tak jasně jako Colin McLaren. Bývalý detektiv s vášní pro odhalování tajemství zločineckého podsvětí přenesl své zkušenosti na malou obrazovku v poutavém dokumentárním seriálu Vrazi mafie s Colinem McLarenem. Seriál proniká do hloubky kriminální psychologie, forenzních důkazů a složitého fungování podsvětí. Colin se podělí o osobní příběhy tajného agenta v organizovaných zločineckých rodinách, podá svědectví o svých zkušenostech z první ruky a poskytne pohled do temného a zvráceného světa mafie.
V každé epizodě se věnuje jednomu známému mafiánovi, který se dostal k moci díky řadě vražd a snažil se ovládnout newyorské podsvětí, aby se pak setkal se svým koncem nebo si odpykal dlouhé tresty odnětí svobody. Seriál se zaměřuje na šest mafiánských bossů: “Teflonový” John Gotti, Sammy “Býk” Gravano, “Had” Persico, Anthony “Gaspipe” Casso, Henry Hill a Vinnie “Číňan” Gigante. Všechny tyto osoby jsou spojeny s “pěti rodinami”, které od roku 1931 dominují newyorské italsko-americké mafii: Bonanno, Colombo, Gambino, Genovese a Lucchese.

Skvělá podívaná začíná již 22. listopadu v devět hodin večer.

Trailer

Program



Souhrn

Vrazi mafie s Colinem McLarenem

Bývalý policista v utajení Colin McLaren představíkariéru šesti výjimečných mafiánů, kteří měliobrovský vliv na organizovaný zločin v New Yorku.Sleduje jejich vzestup po zrádném žebříčku kbohatství a moci, a poté jejich dramatický pád.

Související programy